Terug naar overzicht STHPARTS --> Kraakman Parts
BLOG / 29 Jun 2021

STHPARTS --> Kraakman Parts


 

In de vorige blogpost is uitleg gegeven omtrent de overname van STHMACHINES door Kraakman. Daarbij is ook STHPARTS meeverhuisd. Eerst merkte jij, als bezoeker van onze website, niets van. Vanaf juni 2021 zijn aanpassingen aangebracht aan de website. Zo is het thema van de website opgefrist om jou beter van dienst te zijn en zijn nog meer onderdelen toegevoegd aan de website, zodat je jouw onderdeel zeker weten kan vinden!

 

Nu is ook de naam van de website aan de beurt. STHPARTS was verbonden aan STHMACHINES en om duidelijkheid te scheppen bij bezoekers en klanten van onze webshop, is besloten om ook de naam aan te passen. STHPARTS wordt dus Kraakman Parts! Het kan zijn dat je soms de oude naam nog tegenkomt, dit wordt in de komende tijd aangepast. Geen zorgen, je kan nog steeds je bestelling plaatsen zoals je gewend bent. Ook staan wij jou nog steeds graag te woord, als je hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste onderdeel!

 

Heb je verdere vragen over een onderdeel of één van onze services? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)187-651540 (toets 6 voor webshop) of door te mailen naar [email protected]. Onze klantenservice staat klaar om jou verder te helpen!

 

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »